Rosberg viimasest etapist: olin süüdi (1)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton ja Nico Rosberg.
Lewis Hamilton ja Nico Rosberg. Foto: SCANPIX

Sel nädalavahetusel on kavas hooaja kuues vormel-1 etapp, kui võidu kihutatakse Monacos. Monaco GP eel meenutati ka viimatist Hispaania etappi, kus juba avaringil põrkasid kokku Mercedese piloodid Nico Rosberg ja Lewis Hamilton. Rosberg tunnistas, et tegi Hispaanias vigu, kuid samas ei käinud see otseselt kokkupõrke kohta.

Rosbergi sõnul jäi tal ühele nupule vajutamata ja seetõttu ei olnud tema masina mootor õiges seadistuses. Kokkuvõttes tähendas see aga seda, et ta oli oodatust aeglasem, vahendab The Guardian.

«See oli vales seadistuses ja minu töö on panna ta õigesse seadistusse. Nii lihtne see ongi. Rohkemat ei olegi öelda,» teatas Rosberg, kes lisas, et ta kavatseb alati rajal maksimaalselt pingutada.

«Ma ei mõtle enam Barcelona peale. Lähen võistlusele alati sama mõttega ning annan endast kõik. Olen tulnud siia võitma,» sõnas ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles