Aivar Pohlak taandus FC Flora presidendi kohalt

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Pohlak
Aivar Pohlak Foto: Tairo Lutter

Alates tänasest asub FC Flora ainsa juhatuse liikme ja presidendina tegevusse Pelle Pohlak. Seni oli FC Flora presidendiks Pelle Pohlaku isa Aivar Pohlak, kes on ühtlasi ka Eesti JAlgpalli Liidu presidendiks.

Pelle Pohlak on sündinud 31. detsembril 1988 Harjumaal. Mänginud jalgpalli FC Flora Kehtna, FC Kuressaare, Sörve JK ja FC Kose meeskondades, töötanud FC Kuressaare, FC Flora III, FC Flora U-19 meeskonna peatreenerina ja FC Kose noortetreenerina ning olnud FC Kose ja FC Kuressaare juhatuse liige. Pelle Pohlak õpib Tallinna Ülikooli kehakultuuriteaduskonna magistriõppes, teatab FC Flora koduleht.

Pelle Pohlak: «Aastaid üleval olnud küsimus, kuidas FC Floraga organisatsiooniliselt jätkata, on saanud lahenduse. Püüame juurutada Eestis uudset pereklubi mudelit, säilitades meie jaoks maailmavaateliselt olulise mittetulundusühingu vormi. Klubi on heas seisus ja suuri muudatusi igapäevategevuses teha vaja ei ole. Tähtsamate ülesannetena näen lähikuudel klubi kogukonna teemaliste arutelude läbiviimist, et saada paremini aru, kelle jaoks tegutseme ja kuidas selliste inimesteni jõuda. Samuti klubi sportliku taseme jätkuvat tõstmist nii esindusmeeskonna, järelkasvu kui ka noortespordi tasandil.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles