Viis põnevat jututeemat Meistrite liiga finaaliks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali tähtmängijad rõõmustamas järjekrodse värava üle. Real on Meistrite liiga võitnud koguni 10 korda.
Madridi Reali tähtmängijad rõõmustamas järjekrodse värava üle. Real on Meistrite liiga võitnud koguni 10 korda. Foto: SCANPIX

Täna tõmmatakse joon alla klubijalgpalli kõige glamuursema sarja hooajale: Milanos selgub Meistrite liiga võitja. Kümne tiitliga läbi aegade kõige edukam tiim Madridi Real loodab enda kaukasse lisada veel ühe karika, nende linnarivaal Atletico üritab aga Reali ja FC Barcelona kõrval tõusta kolmandaks Meistrite liiga võitnud Hispaania klubiks. 

Real ja Atletico kohtuvad seejuures kolme aasta jooksul finaalis juba teist korda. Meistrite liigas loodetakse ikka näha eri riikide vastasseise, kuna näiteks Madridi klubide heitlusi on võimalik jälgida ka Hispaania liigas. Siiski pakub ka tänavune finaal jutuainet, kuna Meistrite liiga finaali puhul leiab seda alati. Nagu kaks aastat tagasi, nii on ka nüüd finaali eel traumaga hädas Cristiano Ronaldo, kuid toimumas on muudki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles