Rocki võimalustest ja Kalevi lihtsamast seisust

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - TÜ/Rock.
Kalev/Cramo - TÜ/Rock. Foto: Tairo Lutter

Gert Kullamäe sõnadele pärast kolmapäevast mängu, et finaalis võidab see, kellel on rohkem jõudu, enesekindlust ja õnne, on raske vastu vaielda. Samas ei tohiks Kullamäe juhendatav Tartu Rock minna tänases korvpalli Eesti meistriliiga finaalseeria viiendas mängus Kalev/Cramo vastu ainult selle mõttega, et paneme nii kõva mängu, kui suudame. Eilse päevaga tuli leida Kalevi ülemängimiseks selge taktikaline plaan.

Seeria kokkuvõttes 1:3 kaotusseisus oleval Rockil on selg vastu seina. Lootus kaitsta meistritiitlit jääb vaid võidu korral. Kaotus kuulutaks koduse korvpallihooaja lõppenuks. Et seda vältida, peaks tartlaste esimene märksõna olema agressiivsus.

Seeria teises ja kolmandas mängus suudeti survet avaldada ning Kalev oli hädas. Kolmapäevases neljandas mängus polnud aga Rocki surve nii tuntav ning see lubas omakorda rünnakul teravalt mänginud kalevlastel saada kergemaid korve. Õigupoolest püsis Rocki surve siis, kui Kalevi mängujuhi vastu tegutses Marek Doronin, kes on tegelikult kogu seeria jooksul paistnud silma hea kaitsemänguga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles