Lahkuv legend juhatab sisse potentsiaalsed debütandid

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Aland
Richard Aland Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

JALGPALL. Eesti jalgpallikoondisel seisab kümne päeva jooksul ees neli kohtumist, neist kaks toimuvad Balti turniiri raames. Koondise peatreener Magnus Pehrsson kasutab nendes mängudes 29 jalgpallurit, neist viis on potentsiaalsed debütandid. 

Esimest korda on täiskasvanute koondise lõppnimekirjas Flora eest tänavu Premium liigas 13 mängu kaasa teinud 22-aastane Richard Aland. Kuna Pavel Londak, Mihkel Aksalu ning Andreas Vaikla jäävad 29. mail toimuvast Leedu mängust eemale, tuleb Alandil võidelda koha eest Marko Meeritsaga.

«Olen tänavu meistriliigas palju kogemust saanud ning liigaga kohanenud. Usun, et pühapäeval on mul Meeritsaga võrdsed võimalused väljakule saada. See mees, kes trennis parem on, saab ka peale,» avaldas Aland lootust. Koondise juhendaja Pehrsson väravavahi suhtes veel valikut langetanud ei ole, kuid üks asi on selge: see, kelle treenerid valivad, mängib terve kohtumise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles