Eurosport: õed Luiged teevad Rios ajalugu (3)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lily, Leila ja Liina Luik koos Karl Markus Antsoniga.
Lily, Leila ja Liina Luik koos Karl Markus Antsoniga. Foto: EOK

Eurosport avaldas täna artikli Eesti kolmikõdedest Leila, Lily ja Liina Luigest, kes esimeste kolmikutena Rio olümpiamängudele sõidavad.

Eurosport tutvustas uudisteagentuur Reutersi kaudu refereeritud artiklis õdede päritolu ja seda, et varem tegelesid nad tantsimisega, kuid jõudsid seejärel pikamaajooksuni. Eurospordi väitel on eestlannad esimesed identsed kolmikud, kes olümpial üksteise vastu võistlema hakkavad.

Kuigi õdede Luikede isiklikud rekordid ei anna lootust esimesteks kohtadeks, on nende eesmärk koos maraton lõpetada. Kui artiklis uuriti, mis eestlannad arvavad Rios medali võitmisest, vastasid õed nii: «See oleks suurepärane. See on meie unistus, aga teame, et peame elama reaalsuses. Väga raske on võistelda Keenia jooksjate vastu sellel tasemel, kus nad praegu on, aga kahe või kolme aasta pärast me suudame seda.»

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles