Nibali võib Itaalia velotuuri pooleli jätta

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vincenzo Nibali.
Vincenzo Nibali. Foto: SCANPIX

Pole välistatud, et Giro d'Italial kokkuvõttes neljandat kohta hoidev Vincenzo Nibali kolmele viimasele etapile ei stardi. Nimelt pole Astana liider näidanud soovitud minekut ja 4.43 kaotust üldliidrile Steven Kruijswijkile (Team LottoNl-Jumbo) pole see tulemus, mille järele itaallane tuli.

Enne neljapäeval toimunud etappi läbis Nibali tervisekontrolli, vastused saadakse teada hiljemalt reede hommikuks. Siis langetatakse otsus Giro jätkamise või katkestamise osas. Reedel ja laupäeval toimuvad ränkrasked etapid võivad üldarvestuses suuri muutusi tuua. Viimane etapp on sprinterite päralt, vahendab Spordipartner.ee.

Nibali ise kommenteeris oma seisu nii: «Poolehoidjad loodavad, et suudan kahel mäeetapil midagi erilist korda saata, kuid kui jalad selleks valmis pole, ei saa ma midagi teha. Täna olid mu jalad päris head,» kinnitas Nibali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles