Vaata, kes kuuluvad NBA sümboolsesse algviisikusse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kawhi Leonard (palliga)
Kawhi Leonard (palliga) Foto: Eric Gay/AP

Korvpalliliiga NBA hooaja sümboolsesse esiviisikusse kuuluvad Stephen Curry (Golden State Warriors), LeBron James (Cleveland Cavaliers), Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder), Kawhi Leonard (San Antonio Spurs) ja DeAndre Jordan (Los Angeles Clippers).

Võrreldes mulluse sümboolse algviisikuga on samad mehed Curry ja lausa 12. korda 15 parema hulka murdnud James. Kõrvale jäid Anthony Davis, Marc Gasol ja James Harden, vahendab ERR Sport.

Sümboolse teise viisiku moodustavad Kevin Durant (Oklahoma City Thunder), Draymond Green (Golden State Warriors), DeMarcus Cousins (Sacramento Kings), Chris Paul (Los Angeles Clippers) ja Damian Lillard (Portland Trail Blazers) ning kolmanda viisiku Paul George (Indiana Pacers), LaMarcus Aldridge (San Antonio Spurs), Andre Drummond (Detroit Pistons), Klay Thompson (Golden State Warriors) ja Kyle Lowry (Toronto Raptors).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles