Arbet meistritiitli võitmise järel: leidsime Rocki kaitses nõrgad kohad hästi üles

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gregor Arbet (vasakul).
Gregor Arbet (vasakul). Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo korvpallimeeskond alistas tänases finaalseeria viiendas mängus ülikindlalt 81:54 Tartu Ülikool/Rocki ja krooniti aastase vahe järel Eesti meistriks. Gregor Arbet rääkis mängu järel, et kogu seerias tõi võidu asjaolu, et Rocki nõrgad kohad suudeti edukalt üles leida.

«Eks täna alguses natuke ikka oli finaalmängu hõngu, aga arvan, et suutsime kogu seeria jooksul nende kaitses nõrgad kohad üles leida ja ära kasutada,» rääkis Arbet suurest võidumängust ja tervest seeriast. «Teist mängu järjest oli kogu mäng meie kontrolli all.»

Kuna Rock jäi juba poolajaks suurde kaotusseisu - tablool oli skoor 44:23 - said kohtumise lõpus mõlema meeskonna poolt platsile ka need mehed, kes tavaliselt finaalseerias püünele ei pääse. Arbet nentis, et meeskondlikult on eriti tore meistriks tulla, kui kõik mehed on oma panuse andnud. «Ikka on tore hooaega lõpetada nii, et kogu meeskond on saanud mängida. Loomulikult ka siis, kui kõik ei saa mängida, on võita tore, aga nii on veel parem,» selgitas kogenud mängumees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles