Rock ei mänginud, Kalev tuli meistriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - TÜ/Rock.
Kalev/Cramo - TÜ/Rock. Foto: Tairo Lutter

Need, kes ootasid eilsest õhtust põnevat korvpalli finaalietendust, pidid pettuma. Eesti kahe tugevama meeskonna Kalev/Cramo ja Tartu Rocki vahel ei läinudki enam tõsiseks heitluseks. Rock andis alla pärast paari esimest minutit: Kalev läks näiliselt kergelt eest ja tartlastes polnud enam sisemist jõudu, et neile vastu hakata. Poolajaks oli vahe juba 21 punkti ning lõpuks kirjutati Kalevi võidunumbriteks 81:54.

«Finaal on finaal, meie pole süüdi, et me 30 punktiga ära panime,» lausus Kalevi peatreener Alar Varrak. Mullu oli ta tiitli Rockile kaotanud, tänavu võitis ta selle oma klubile tagasi.

«Kaotasime hooaja peale ühe mängu ja seega usun, et oleme seda tiitlit väärt, vaevalt kellelgi vastuväiteid on,» jätkas Varrak rõõmsalt. «See üks kaotatud mäng täna küll ei kripelda, võib-olla hakkab kunagi hiljem. Aga iga tiitel on magus. Eks homme saab pikemalt mõelda, kas see on magusam kui varasemad, täna naudime lihtsalt võitu!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles