Sokk: tänane mäng ei iseloomusta seeriat

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kalev/Cramo ridades Eesti meistriks tulnud Sten-Timmu Sokk oli üllatunud, et tänane mäng sedavõrd lihtsalt neile tuli, kuid samal ajal rõhutas, et Rocki tegi neil seerias elu raskeks.

«Ma tahaks uksuda, et me olime mänguks väga hästi valmis, aga lõppkokkuvõttes ei tea, miks me selle mängu nii lihtsalt kätte saime. Tegelikult see mäng ei iseloomusta seda seeriat. Tartu tegi meie jaoks asja väga raskeks,» rääkis Sokk mängujärgselt.

Ta tunnistas, et pärast kolmandat mängu, mis Tartule kaotati, oldi meeskonnaga justkui augus. «Super, et võistkonnana pärast kolmandat mängu august välja tulime.»

Hooajale tagasivaadates jääb talle aga nii mõnigi mäng kripeldama. «Minu jaoks oli eriline VTB Ühisliiga. Koos selle ja eurosarjaga tekkis väga palju mänge ning kogu hooaeg oli nii füüsiliselt kui emotsionaalselt väga raske.»

«Me ei saanud võistkonnana hästi alustada, aga lõpuks suutsime koos püsida ja see on kõige tähtsam. Paljud mängud jäävad välissarjades kripeldama, aga mul on hea meel, et me meistritiitli ära võitsime. Iga inimene tahab alati paremini. Umbes viis-kuus mängu oli VTB-s võimalik ära näpistada, aga sel aastal läks nii.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles