Ricciardo lõpetas Monaco ajasõidus Mercedeste võimsa seeria

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo.
Daniel Ricciardo. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja Monaco etapi ajasõit lõpetas Mercedeste võistkonna 11-etapilise parimate stardikohtade seeria, sest homme läheb esimesest ruudust rajale Red Bulli sõitja Daniel Ricciardo. Mercedese sõitjad Nico Rosberg ja Lewis Hamilton lähevad rajale teise-kolmandana.

Viimase kolme hooaja jooksul on tegu alles kolmanda korraga, kui keegi suudab Mercedesed parimalt stardikohalt tõrjuda. Elu esimese parima stardikoha saanud Ricciardo edestas Rosbergi 0,169 sekundiga. Hamiltoni kõrvalt läheb teisest reast rajale Sebastian Vettel Ferraril, viienda aja sõitis välja Nico Hülkenberg Force Indial ja kuuenda teine Ferrari sõitja Kimi Räikkönen. Kuna aga soomlase autol vahetati käigukast, tõstetakse ta stardirivis viis kohta tahapoole.

Eelmise etapi võitnud Max Verstappen sõitis kvalifikatsiooni avavoorus seina ja peab startima eelviimaselt ehk 21. kohalt. Homse võidusõidu start antakse kell 15.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles