Noortekoondis alustas Balti turniiri viigiga Leedu vastu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti U21 jalgpallikoondis.
Eesti U21 jalgpallikoondis. Foto: Tairo Lutter

Jalgpalli Balti turniirile andsid avalöögi Eesti ja Leedu noortekoondised, mängides Klaipedas 1:1 viiki.

Võimalustevaesel avapoolajal oli parim šanss turniiri väravatearve avada leedukatel, kuid meie puurilukk Matvei Igonen oli ülesannete kõrgusel, vahendab Eesti Jalgpalli Liidu kodulehekülg.

Skoori avas 57. minutil siiski Leedu, kui täpne oli Donatas Šegžda, kes oli vahetusest mängu sekkunud avapoolaja lõpus. Leedu eduseis püsis 22 minutit, sest 79. minutil lõi Eesti ridades kohtumise viigivärava hiljuti oma 19. sünnipäeva tähistanud Mark Oliver Roosnupp, kes pallib tänavu Premium liigas Paide Linnameeskonna ridades, olles sinna laenatud Levadiast.

U21 koondiste Balti turniiri kohtumine Läti – Leedu toimub 31. mail Lätis, turniir kulmineerub 3. juunil Eesti – Läti matšiga Vändra staadionil.

Leedu U21 - Eesti U21 1:1

Väravad: 57. Šegžda - 79. Roosnupp

Eesti koosseis: Matvei Igonen, Hindrek Ojamaa, Märten Kuusk, Madis Vihmann, Kevin Aloe, German Šlein, Mihkel Ainsalu, Martin Miller (88. Sören Kaldma), Mark Oliver Roosnupp, Andre Järva (75. Tristan Koskor), Vlasiy Sinyavskiy (75. Kaspar Paur)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles