Tanel Leok sai Hispaania MM-etapi kvalifikatsioonis 12. koha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok.
Tanel Leok. Foto: Rauno Kais

Motokrossi maailmameistrivõistluste üheksas etapp sõidetakse sellel nädalavahetusel Hispaanias. Avapäeval oli klassis MXGP heas hoos Tanel Leok, kes sai kvalifikatsioonis kaheteistkümnenda koha.

Leok näitas suurepärast kiirust juba eelkvalifikatsioonis, kus ta sõitis välja kõrge seitsmenda koha. Parimat ringiaega suutis näidata sarja liider Tim Gajser. Hooaja esimest MM-etappi sõitev Priit Rätsep sai 19. ja Harri Kullas 24. aja. 

Kvalifikatsioonisõidus sai Leok korraliku stardi ja ta oli enamuse  sõidust top kümne piiril. Sõidu lõpetaski Tanel kaheteistkümnendana. Priit Rätsep hoidis pool sõitu kohta esikahekümnes, kuid sõidu lõpuks tuli mõned kohad ära anda ja finišisse jõudis ta 25ndana. Harri Kullas suutis hea lõpuga Priitu edestada ning finišis oli ta 23s. Sõidu võitis Gajser, teine oli Nagl ja kolmas Bobryshev. Ebaõnn tabas eelmise aasta meistrit Romain Febvret, kes oli osaline kukkumises ja sai tugeva löögi õla pihta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles