UEFA võttis Liverpooli mängumehe dopingusüüdistused tagasi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mamadou Sakho
Mamadou Sakho Foto: AFP / Scanpix

Liverpooli kaitsja Mamadou Sakho dopingusüüdistused võeti tagasi ning mees võib mängida ka Euroopa meistrivõistlustel, kui Prantsusmaa koondise peatreener ta uuesti meeskonda peaks nimetama.

Prantslane sai 30-päevase mängukeelu pärast Euroopa liiga kohtumist Manchester Unitedi vastu. UEFA andis teada, et karistust ei pikendata ning mees võib mängida ka Euroopa meistrivõistlustel.

Sakho dopinguproov tuvastas keelatud rasvapõletaja kasutamise jälgi. Oma kaitses esitas Sakho tiim küsimuse, kas antud aine üldse peaks keelatud ainete nimekirjas olema. 

Liverpooli jalgpalliklubi ei ole UEFA otsust kommenteerinud. Prantsusmaa koondise peatreeneril Didier Deschampsil on aega kuni teisipäevani nimetada oma lõplik valik mängijatest, kes koondist Prantsusmaal esindavad.

Sky Sportsi andmetel kaalub Sakho ka UEFA vastu kohtusse pöördumist. Mängukeelu tõttu jäi mehel mängimata ka Euroopa liiga finaalmäng, mille Liverpool 1:3 Sevillale kaotas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles