Taaramäe: see oli Eesti võit!

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe
Rein Taaramäe Foto: GodingImages/PA Images/Scanpix

Taaramäe kirjutas Facebookis pärast eilset Itaalia velotuuri etapivõitu, et tegemist on Eesti suure võiduga ning tänas nii oma treenerit Erich Pernerit kui ka Tanel Kangertit.

«See võit oli justkui muinasjuturaamatust, sest jäin oma kümme korda liidritest maha. Samuti tegin täiusliku taktikavaliku. Ma ei paanitsenud kordagi ning ütlesin juba teise tõusu peal raadiosse, et kui Isola külas veel konkurentsis olen, siis seal ma panen,» oli Taaramäe võistluse ajal enesekindel.

«Sai ju lauldud, et viimasel Giro nädalal ma panen. Pool aastat uskusin seda miskipärast naiivselt. Närvidega ma alt ei läinud ning jälgisin, kuidas mõned mehed kümneid kordi ründasid. Olin igal korral kindel, et oma tempos kruiisides saan nad alati kätte,» jätkas Taaramäe sõidu kirjeldamist.

«Aitäh kõigile, kes mind õnnitlesid ja mulle kaasa elasid. See oli Eesti võit! Sõprus ja üksteise käekäigu tundmine Taneliga tõi mulle selle etapivõidu. Kõige suurem osa võidus on aga Vändral ja meie treeneril Erich Perneril. See on meie võit, aitäh!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles