Tõnissaar lõpetas kogenud prantslase võiduseeria

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tõnissaar
Ott Tõnissaar Foto: Ronald Stimmer

Laupäeval Soomes toimunud vabavõitlusliiga Nordic Fighting Championship võistlustel pani Eesti MMA sportlane Ott Tõnissaar oma paremuse maksma, võites kohtunike ühehäälse otsusega kogenud prantslasest vastase Daguir Imavovi.

Sellega on Tõnissaar lõpetanud oma hooaja ilma ühegi kaotuseta. Möödunud aasta septembrikuus püüdis eestlane iirlasest vastase käelukuga kinni juba esimeses raundis ning novembris nokauteeris matši teises raundis Taani võitleja, kelle jaoks oli Tõnissaarelt saadud kaotus karjääri esimene.

«Kuna esimene mahaviimine tuli üsna lihtsalt, otsustasin kogu matši vältel sama mänguplaaniga jätkata – viisin vastase kohe raundi alguses üsna kiirelt maha ning asusin alistusi otsima. Saatsin teele omajagu tugevaid lööke ja tegin mitmeid alistusüritusi, aga vastane oli sitke. Kui ta lõpuks kindlasse kägistusvõttesse sain, kõlas matši lõpukell.» kommenteeris Tõnissaar suurt võitu. «Kägistus oli väga kindlalt käes ning lõpetamisest oli puudu 3-4 sekundit,» lisab Tõnissaar.

Dagestanist pärit prantsuse võitleja Daguir Imavovi kontol oli enne Tõnissaarega kohtumist 9 võitu (1 alistus, 2 nokauti, 6 kohtunike otsust), 1 kaotus (alistus) ja 1 viik. Tema ainus kaotus oli saadud üsna karjääri alguses 2013. aastal. Enne vabavõitluse juurde asumist tegeles Imavov poksiga, mida on selgelt näha ka tema võitlusstiilis.

Tõnissaarega olid võistlustel treeneritena kaasas Vallo Hannus ja Ronald Stimmer Tallinna spordiklubist 3D Treening.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles