Postimees Klaipedas: Pehrssonil on mängijatest ja fännidest kahju

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Pehrsson.
Magnus Pehrsson. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondis pole Balti turniiri võitnud juba 78 aastat ja ka tänavu alustati turniiri 0:2 kaotusega Leedule. Teise poolaja viimasteks minutiteks tuli vahetusest väljakule Dmitri Kruglov, kes sai kirja oma sajanda mängu Eesti rahvuskoondises. 

«Mul on mängijatest ja kohale tulnud fännidest kahju. Ootasime paremat tulemust,» ütles peatreener Magnus Pehrsson pärast mängu.

Kuna mõlemad väravad tulid avapoolajal, siis püüdis Pehrsson pausi ajal mängu muuta. «Tahtsime teisel poolajal ülesehituses kiiremad olla. Liigutasime Ilja Antonovi veidi paremale, et pall kiiremini ette viia. Esimesel poolajal polnud me palliga piisavalt kannatlikult ja palju oli liigset kiirustamist. Lõpuks suutsime siiski rohkem palle värava alla toimetada, kuid kahjuks polnud täna meie tsenderdused piisaval tasemel.»

Eesti rünnakutele mõjus silmnähtavalt hästi Henri Anieri mängutulek. «Ta tuli pallile keskväljale vastu ja suutsime mängu rohkem Leedu poolele viia. Oleksime pidanud teda veelgi paremini ära kasutama: ta on kiire ja tugev mees. Sama lugu oli äärtega: me ei suutnud ründavaid mängijaid piisavalt palju mängu kaasata,» selgitas Pehrsson.

Debütant Pavel Marini etteastega jäi peatreener laias laastus rahule. «Ta ei saanud end täna piisavalt näidata, kuna pall ei jõudnud temani. Meil oli raskusi kõigi ründavate mängijate kasutamisega. Ta on näidanud, et on meie jaoks huvitav mängija ja usun, et järgmine kord on tal veel parem.»

Sajanda koondisemängu kirja saanud Dmitri Kruglovi tõi Pehrsson sisse kolm minutit enne mängu lõppu. «Kuna tal on hea vasak jalg, siis pidime proovima veel viimasel hetkel mängu muuta. Lisaks on ta end treeningutel heast küljest näidanud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles