Golfi Estonian Amateur Openi võidud läksid Soome ja Lätti

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Aadusaar.
Sander Aadusaar. Foto: Eesti Golfi Liit

Estonian Amateur Openi ehk Eesti lahtised meistrivõistlused Pärnu Bay Golf Links väljakul võitis Kim Koivu. Soomlane näitas kõigil kolmel päeval kõrgetasemelist ja kindlat golfi, tema mänguringid olid 68, 69, 69.

Eelmisel aastal lõpetas soomlane sama võistluse Saaremaal kolmandana. «Nautisin võistlust ja tänan oma treenerit David Da Silvat, kes on meid kõiki kõvasti aidanud. Ka väljak oli suurepärane,» ütles Koivu pärast võistlust. Teise koha saavutanud Santeri Lehesmaad edestas võitja 6  ja kolmandaks tulnud Väinö Viitaharjut 7 löögiga. Soomlased saavutasid 11 paremat kohta.

Parima eestlasena lõpetas Sander Aadusaar võistluse 12. koha jagamisega. Valitsev Eesti meister mängis viimasel päeval 76 lööki, eelnevatel päevadel olid tema tulemused 71 ja 77. «Esimene päev oli päris hea, kaks ülejäänud aga mitte,» hindas Aadusaar oma mängu. «Ei jäänud oma võistlusega rahule, soomlased mängisid väga hästi ja et neile tasemelt järele jõuda, tuleb veelgi rohkem tööd teha.»

14. kohta jagas Mattias Varjun, kes mängis kolmel päeval 77, 76, 73, Joonas Turba lõpetas võistluse 16 kohaga  ja tiitlikaitsja Egeti Liiv 17 kohaga. Naiste võit läks Lätti, esikoha võitis Anna Diana Švanka, kes mängis 77, 69, 76. Teiseks jäi soomlanna Ellinoora Moisio kaotades võitjale 7 löögiga. Parim eestlanna Cliona Georgia Dalberg oli viies, tema mänguringid 83, 79, 86.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles