Saamatuks muutunud maailmameister Saksamaa kaotas kodus Slovakkiale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaa jalgpallikoondis ei suutnud Slovakkiast jagu saada.
Saksamaa jalgpallikoondis ei suutnud Slovakkiast jagu saada. Foto: SCANPIX

Jalgpalli valitsev maailmameister Saksamaa sai taas kaotuse, kui Augsburgis peetud maavõistluses jäädi 1:3 alla Slovakkiale.

2014. aasta MM-finaal lõpetas sakslaste ülieduka seeria, mille jooksul kaotati 28 mängust vaid üks. Pärast seda on Saksamaa aga pidanud 18 kohtumise jooksul kaotusekibedust tundma tervelt seitsmel korral. Sedapuhku asuti Augsburgis küll juba 13. minutil Mario Gomezi penaltist juhtima, ent avapoolaja lõpus viisid Marek Hamšik ja Michal Duris mõne minutiga hoopis Slovakkia ette.

Lõppskoori vormistas 52. minutil Juraj Kucka. Täpselt kaks kuud tagasi peetud viimases maavõistluses alistasid sakslased küll 4:1 Itaalia, kuid enne seda kaotati Inglismaale ja Prantsusmaale. Viimase EM-valikturniiri jooksul tuli sakslastel tunnistada nii Poola kui ka Iirimaa paremust, samuti on maavõistlustes alla jäädud USAle ja MM-finaali eest revanši võtnud Argentinale.

10. juunil algaval EM-finaalturniiril kuulub Saksamaa samasse alagruppi Ukraina, Poola ja Põhja-Iirimaaga. Enne seda minnakse järgmisel laupäeval vastamisi veel Ungariga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles