Eestiga kohtuv Portugal alistas kindlalt Norra

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ricardo Quaresma (vasakul) ja Raphael Guerreiro jõudsid eile hilisõhtul väravani.
Ricardo Quaresma (vasakul) ja Raphael Guerreiro jõudsid eile hilisõhtul väravani. Foto: MIGUEL VIDAL/REUTERS

Eile õhtul üle maailma peetud jalgpalli sõprusmägudes testisid vormi ka mitmed EM-finaalturniiriks valmistuvad koondised.

Tiitlikaitsja Hispaania oli Šveitsis St. Gallenis peetud kohtumises hoolimata paljude staaride puudumisest 3:1 üle Bosnia ja Hertsegoviinast. Hispaania läks kiirelt 2:0 juhtima, kui 11. ja 18. minutil jõudis väravani Nolito. 29. minutil lõi Emir Spahic Bosnia poolt ühe värava tagasi, aga esimese poolaja lõpus teenis sama mees punase kaardi. Mängu lõppseisu vormistas üleminutitel Pedro.

Pooleteise nädala pärast ka Eestiga kohtuv Portugal alistas Portos Norra 3:0. Väravad lõid Ricardo Quaresma 13., Raphael Guerreiro 65. ja Eder 70. minutil.

Teistes matšides oli Itaalia 1:0 üle Šotimaast, Türgi alistas 1:0 Montenegro, EMi avamatšis Prantsusmaaga kohtuv Rumeenia kaotas 3:4 Ukrainale ja Albaania võitis 3:1 Katari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles