Sauberi sõitjad said rumala käitumise eest korraliku peapesu

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Nasr ja Marcus Ericsson Monaco GP-l.
Felipe Nasr ja Marcus Ericsson Monaco GP-l. Foto: SCANPIX

F1 sarjas osaleva Sauberi meeskonna juhid on maruvihased oma tiimi sõitjate peale, kes eilsel Monaco etapil omavahel kokku põrkasid.

Sauberi eest sõitvad Marcus Ericsson ning Felipe Nasr sõitsid omavahel kokku pärast seda, kui Nasrile anti käsk tiimikaaslane mööda lasta. Brasiilia sõitja keeldus aga sellest ja kui Ericsson läks üsna lootusetus kohas möödasõitu proovima, sõitis ta Nasri autole otsa. Mõlemad Sauberi mehed jätsid etapi pooleli ja tiimi juht Monisha Kaltenborn tunnistas, et tiim on sõitjate käitumises pettunud.

«See oli mõlema sõitja poolt täiesti vastuvõetamatu käitumine,» teatas pahane Kaltenborn. «Täna lõppes terve tiimi töö kokkupõrkega. Nii Marcus kui Felipe mõlemad teavad, kui palju tööd igal etapil tehakse. Neil on kohustus sõidud lõpuni sõita,» kurjustas tiimi juht meestega.

Kaltenborn lisas, et tiimipoolne käsk lasta Nasril Ericsson mööda, oli igati õigustatud. «Pärast olukorra hindamist oli meie jaoks oluline toimetada kiirem auto nii ette, kui võimalik, et me saaksime oma šansse ära kasutada. Meie otsus põhines mõlemast autost saadud informatsioonil. Pärast juhtunut oleme olukorra tiimisiseselt läbi arutanud ja mõlemad sõitjad teavad oma kohustusi. Selline intsident enam ei kordu,» andis Kaltenborn mõista, et mõlemad mehed said oma käitumise eest pahandada.

Järgmine F1 sarja etapp on 12. juunil kavas Kanadas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles