Parim, tugev mugavusklubi ja hulk tavalisi keskmikke

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - TÜ/Rock.
Kalev/Cramo - TÜ/Rock. Foto: Tairo Lutter

Korvpalli Eesti meistriliiga hooaeg pakkus küll üksikuid põnevaid heitlusi, kuid lõpuks kujunes järjestus igati loogiliseks – meistriks kerkis igapäevaselt kõige kõrgemal tasemel mängiv meeskond, hõbedaga leppinud tiitlikaitsjal polnud enam mullusega võrdväärset nälga ning pronksi napsas lihtsurelike hulgas kõige tänapäevasemat korvpalli pakkunud meeskond.

Õigluse huvides tuleb märkida, et kolmandast kuni kaheksanda kohani jäänud meeskondade hulgas polnud vahed suured – kõik võisid kõiki võita ja kõigile kaotada.   

Kalev/Cramo

Eesti parim korvpallimeeskond igas mõttes – komplekteerituselt, rahaliselt, tasemelt… Hooaega kokku võtvas intervjuus rõhutas peatreener Alar Varrak oma mängijate enesekindlust ja kartmatust. Igapäevaselt Ühisliigas Euroopa tippude vastu mängides on üsna lihtne tulla ja olla üle kolmandajärguliste leedulastega täiendatud konkurendist. Seda enam, et oma mängijatest Eesti koondislaste kõrvale on suudetud palgata meie mõistes kvaliteetmängijad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles