Ogier võib päevapealt Itaalia ralli pooleli jätta

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: SCANPIX

Autosport.com vahendas, et autoralli valitsev maailmameister Sebastien Ogier võib Itaalia rallilt lahkuda, kuna ta naine võib samal ajal lapse sünnitada.

Itaalia ralli on kavas 9.-12. juuni ning Autosport.com teatas, et peagi isaks saav Ogier võib vajaduse korral ralli päevapealt pooleli jätta. «Ma olen meeskonnaga plaani teinud,» rääkis Ogier, kelle sõnul on teda Alghero lennujaamas ootamas eralennuk, mis viiks ta Münchenisse.

«Lennuk on ootamas ja kui ma saan kõne (oma naiselt Andrealt- toim.), siis kavatsen kohe minna. Ma ei kavatse sellest (oma lapse sünnist- toim.) ilma jääda. Lapse sünni tähtaeg on tegelikult pärast rallit, aga kunagi ei või teada, mis juhtub. Tiim teab, mida see mulle tähendab ja nad saavad sellest aru - paljud neist on sama läbi elanud,» andis viimasel kolmel aastal MM-sarjas võitjaks tulnud Ogier mõista, et meeskond mõistab tema käitumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles