Nädalavahetusel kaks vormelit lõhkunud Verstappen: vigastasin enda põlve

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen
Max Verstappen Foto: LaPresse/Scanpix

Hispaania GP-l vormel-1 ajaloo noorimaks etapivõitjaks tõustnud Red Bulli piloot Max Verstappen lõhkus möödunud nädalavahetusel Monacos kaks vormelit ning pidi tiimi ees vabandust paluma. Samuti andis mees teada, et tegi seinasõiduga kergelt viga enda põlvele.

«Pean tiimi ees vabandust paluma, sest nad töötasid palju, et mu auto oleks hästi ettevalmistatud. Ma ei suutnud teha tulemust, mida minult oodati ning mul on väga kahju,» rääkis 18-aastane vormelisõitja Autospordile.

«Olen pettunud, sest see ei pidanud nii minema. Kahjuks olid rajal keerulised tingimused ning seal oli väga kerge välja sõita. Sõitsin päris tugevalt seina ning tegin oma põlvele haiget,» jätkas ta.

Red Bulli boss Christian Horner on aga nooruki suhtes optimistlik. «Tema võidusõit algas väga hästi ning ta tegi mõned väga head möödasõidud. Kahjuks käisid keerulised tingimused rajal talle üle jõu. Kahtlen sügavalt, et te näete teda sel hooajal sama viga tegemas. Ta on kõrgel tasemel sõitja ning teeb juhtunust omad järeldused.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles