Lisaks Tänakule sõidab SWRC sarjas veel üks eestlane

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Kruuda Mulgi rallil.
Karl Kruuda Mulgi rallil. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eelmisel aastal autoralli JWRC sarjas kaasa teinud Karl Kruuda on sel aastal astunud sammu edasi ja sõidab autoralli MM-sarjas SWRC sarjas.

Kruuda meeskonnaks kodumaine ME3 Rally Team. Seega osaleb hetke seisuga tänavu SWRC sarjas kaks eestlast – Ott Tänak ja Karl Kruuda, kirjutab ruudulipp.ee.

Tänaseks on selge, et liigutakse edasi neliveolise autoga, sest SWRC sarjas poleks see teisiti võimalik. Millise Super 2000 autoga osalema hakatakse, ei soovinud Karl hetkel veel öelda.

«Tõsi on, et osaleme tänavu SWRC sarjas, auto osas ei tahaks veel rääkida. Ise olen väga rahul, et saame taas sammu edasi astuda, osaleme tänavu seitsmel MM-etapil,» rääkis Karl Kruuda ruudulipp.ee veebilehele.

Need seitse rallit on Mehhiko, Jordaania, Sardiinia, Kreeka, Soome, Saksamaa ja Kataloonia. Tõenäoliselt ei piirduta tänavu vaid nende rallidega, eelmise aasta lõpul kinnitas Karl ruudulipp.ee veebilehele antud intervjuus, et kavatseb tänavu kaasa teha ka IRC sarjas. Super 2000 auto osas on hetkel kolm valikut, millega konkurentsis saaks olla – Ford Fiesta S2000, Škoda Fabia S2000 ja Peugeot 207 S2000.

FIA teate kohaselt on hetkeseisuga SWRC sarjas üles antud seitse sõitjat, lisaks eestlastele Martin Prokop, Nasser Al-Attiyah, Bernardo Sousa, Juho Hänninen ja Hermann Gassner. Nimekiri võib veel täieneda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles