India mees mängis oma naise maha

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kriket
Kriket Foto: AFP/SCANPIX

Indias elav Ravinder Singh on hasartmängusõltlane, kes tegi viimases lootuses kohaliku kriketimatši peale väga suure panuse - ta otsustas mängida oma naise peale.

Singh olevat aktsiaturul kogu oma vara kaotanud ning viimases lootuses otsustas ta kohaliku kriketiliiga mängule kõrge panuse teha. Mehe naine, Jasmeet Kaur, sai kummalisest panusest teada alles pärast matši toimumist, kui tema uus «omanik» talle koju järele sõitis ning hakkas temaga käituma selliselt, nagu naine kuulukski talle.

Kaur andis sellest politseile teada ning esitas oma abikaasa kohta kaebuse. Politsei otsib nüüd panustajat Singhi taga, sest mees on pärast kaotust kadunuks jäänud.

Paar abiellus 2011. aastal, kuid politsei sõnul kulges nende abielu raskelt. «Nende esimesel pulmajärgsel päeval palus mees naisel kõik oma väärisehted talle anda. Hiljem avastas naine, et mehel on hasartmängusõltuvus ning alkoholiprobleemid,» rääkis politseiametnik. «Naise sõnul peksis abikaasa teda ning ühel korral sundis teda oma vanematelt 10 000 dollarit maksvat autot varastama,» jätkas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles