Prantsusmaa lahtisi kimbutavad järjekordselt vihmavalingud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihm segab teist päeva järjest tõsiselt Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel mängimist.
Vihm segab teist päeva järjest tõsiselt Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel mängimist. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel jäid eile 16 aasta jooksul esmakordselt ära kõik mängud ning ka täna kimbutab Pariisi vihmasadu.

Mängida on täna õnnestunud vaid õige pisut, kuid üllatusi on sellegipoolest jõudnud sündida. Nii võitis hispaanlane Roberto Bautista Agut maailma esireketi Novak Djokovici vastu avaseti 6:3, enne kui vihm taas mängu katkestas. Dominic Thiem juhib Marcel Granollersi vastu avasetti 5:2.

Eriti omapäraselt on aga kulgenud naiste kaheksanidkfinaalkohtumine teise asetusega Agnieszka Radwanska ja bulgaarlanna Tsvetana Pironkova vahel. Pühapäeval jäi mängu vihma tõttu pooleli Radwanska kindlal 6:2, 3:0 eduseisul, kõik täna mängitud kuus geimi võitis aga Pironkova ja seega on seis nüüd bulgaarlanna poolt vaadates 2:6, 6:3.

Päev on halvasti kuglenud ka kuuenda asetuse Simona Halepi jaoks, kes oli Samantha Stosuri vastu 5:3 ees, kuid kaotas täna lõpuks avaseti kiires lõppmängus nulliga ning on kaotusseisus 6:7 (0), 2:3.

Meeste üksikmängus on kokku lõpetamata veel neli 4. ringi kohtumist, alumisel tabelipoolel kohtuvad veerandfinaalides hispaanlasest üllataja Albert Ramos-Vinolas ja mullu Pariisis võidutsenud Stanislas Wawrinka ning maailma teine reket Andy Murray ja prantslaste lemmik Richard Gasquet. Naiste seas on koha veerandfinaalis taganud vaid maailma edetabelis 108. kohal olev ameeriklanna Shelby Rogers ja neljanda asetusega Garbine Muguruza, ülejäänud veerandfinalistid on lahtised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles