Lindpere: loodan mängida seni, kuni lööme värava

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere Eesti jalgpallikoondise treeningul
Joel Lindpere Eesti jalgpallikoondise treeningul Foto: Tairo Lutter

«Treeningute põhjal võin öelda, et Joel Lindpere on täiesti normaalses vormis,» teatas Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson päev enne sõprusmängu Andorraga, millest saab 34-aastase Lindpere lahkumismäng.

Lindpere on viimasel ajal end vormis hoidnud FC Flora treeningutel. «Sealt on mulle kinnitatud, et ta töötab treeningutel kõvasti,» jätkas peatreener. «Ma ei tea veel, mitu minutit Joel mängib, kuid võin kinnitatada, et ta alustab algkoosseisus ründava poolkaitsjana.»

Lindpere: «Olen tänulik, et treener mind usaldab. Treeningutel on seni kõik positiivne olnud ja ise unistan, et mängin homme seni, kuni lööme esimese värava.»

Pühapäeval Leedus Lindpere väljakule ei pääsenud, vaid istus 90 minutit pingil ja vaatas koondisekaaslaste kurba 0:2 kaotust kõrvalt. «Tänaseks on Leedu mäng juba unustatud. Loomulikult oli mul kurb seda pealt vaadata, kuid nüüd keskendub kogu meeskond juba järgmisele mängule,» selgitas poolkaitsja, kelle jaoks on homne mäng Eesti koondise eest 107.

Pehrssoni sõnul võib koos vanameister Lindperega homme väljakul näha ka päris uusi nägusid. Kui pühapäeval tegi koondise eest debüüdi Pavel Marin, siis nüüd võivad silmad pähe saada Jan Kokla, Andreas Vaikla ja Kevin Kauber. Treener selgitas, et ta mõtleb juba ka laupäevasele Balti turniiri matšile Läti vastu. «Võrredes Leedu vastu mänguga teeme nüüd 8-9 vahetust. Osa mehi, keda tahan Läti vastu algkoosseisus kasutada, saavad Andorra vastu puhkust.»

Leedu vastu jäi Eesti rünnak aeglaseks ja puudu oli otsustavusest. Pall ei jõudnud piisavalt äärtele, kust jäid omakorda tulemata ka teravad tsenderdused. «Peame nüüd tegutsema kiiremalt ja olema ründefaasis sirgjoonelisemad. Noored mehed saavad võimaluse ja ootan huviga, mida nad teha suudavad,» teatas Pehrsson.

Joel Lindpere lahkumismäng Andorra vastu algab Lilleküla staadionil kolmapäeval kell 19.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles