Saska ja Mägi lõpetasid piljardi Balti liiga Riia etapi kolmandana

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeste arvestuse esinelik ning naiste/seenioride esinelik.
Meeste arvestuse esinelik ning naiste/seenioride esinelik. Foto: Rolandas Vaizgela

Nädalavahetusel Riias toimunud Mezz Cues piljardi Balti liiga etapil oli võidukas Läti esindaja Maris Vartiks, kes alistas finaalis seisuga 8-6 Leedu piljardisportlase Martynas Aleksonise.

Arvestades asjaolu, et poolfinaalidesse jõudnud Mark Mägi võitis kaks aastat tagasi (olles toona vaid 14-aastane) Balti liiga finaaletapi ning Joonas Saska on varasematel etappidel võitnud samuti mitmeid medaleid, võis oodata kahe eestlase vahelist finaalmatši. Paraku tuli aga nii Saskal kui Mägil tunnistada vastaste paremust ning leppida mõlemal kolmanda kohaga. Lisaks Saskale ja Mägile jõudis teise võistluspäeva play-off'i ehk 16 parima sekka ka Kristjan Kuusik, kellele lõpuks 5. koht.

Naiste ja seenioride ühises arvestuses oli võidukas Margarita Fefilova Valgevenest. Kokku osales Balti liiga Riia etapil meeste arvestuses 64 piljardisportlast. Järgmised etapid toimuvad septembri alguses Kaunases ning oktoobri alguses Tallinnas. Finaaletapp, kuhu pääsevad baltikumi 32 parimat piljardisportlast, toimub 19. novembril Läti pealinnas Riias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles