Video: MMA-tähe treener sai röövlitega peetud tulevahetuses haavata

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MMA-treener Pavel Fedotov asus kurjategijate üle ise õigust mõistma.
MMA-treener Pavel Fedotov asus kurjategijate üle ise õigust mõistma. Foto: Ekraanitõmmis videost

Vabavõitlustäht Valentina Ševtšenko ja tema treener Pavel Fedotov sattusid Peruus pööraste sündmuste keskmesse, kui Fedotov asus tulevahetusse relvastatud restoraniröövlitega.

Ševtšenko ja Fedotov einestasid parajasti ühes Peruu pealinna Lima restoranis, kui sinna tungisid kolm relvastatud röövlit, kirjutab Ilta-Sanomat. Mehed nõudsid kassapidajalt raha ning restoranikülastajatelt mobiiltelefone ja väärisesemeid.

Fedotov haaras seepeale isikliku relva ja avas kurjategijate pihta tule. Nood põgenesid, ent vastasid selle käigus laskudega, millest üks tabas Fedotovit kõhtu. Tunnistajate kinnitusel kõlas kokku vähemalt 15 lasku.

Samal ajal kui Ševtšenko haavatud juhendajale appi läks, haaras üks restoranis viibinud klient Fedotovi käest relva ja tormas röövleid taga ajama. Peruu väljaande El Comercio andmetel suri üks röövlitest tulistamise käigus saadud haavadesse, tema surnukeha leiti restorani lähedalt. Teised kaks röövlit põgenesid.

Fedotov viidi haiglasse, kus ta viibib endiselt arstide järelvalve all. Peale tema sai tulistamises viga veel kaks inimest. Restorani omanik nentis ajakirjanikega vesteldes, et sellised vahejuhtumid on Limas paraku tavalised – tema asutust olevat röövlid nüüd külastanud juba kuuendat korda.

28-aastane kirgiisitar Ševtšenko on mitmekordne taipoksi maailmameister, kuid viimasel aastal on ta asunud tegelema vabavõistlusega. Järgmine UFC-matš ootab teda ees juulikuus Chicagos, kus ta kohtub Holly Holmiga. Iroonilisel kombel on Ševtšenko hüüdnimi seejuures «The Bullet» (Kuul – toim).

Ševtšenko on elanud Peruus juba kümmekond aastat. Ka tema õde Antonina on tipptasemel taipoksija – eelmisel nädalal võitis ta Rootsis peetud amatööride MMil kuldmedali. Välismeedia andmetel on Antonina ja Fedotov ühtlasi elukaaslased.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles