U21 koondisel Viljandi Tulevikuga probleeme ei tekkinud

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
U21 koondis.
U21 koondis. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Eesti U21 jalgpallikoondis kontrollis vormi treeningmängus Viljandi JK Tuleviku vastu. Eile Viljandi linnastaadionil toimunud kohtumises jäi noortekoondis peale tulemusega 5:1.

Noortekoondis kogunes enne mängu suuremas koosseisus, et anda mänguaega mitmele noorele, kes varem U21 koondist esindanud polnud. Balti turniiri mängus Leedu vastu oma debüüdi noortekoondistes teinud Tartu JK Tammeka mängija Tristan Koskor viis U21 koondise juhtima juba mängu 10. minutil. Seejärel nõelas Tulevikku kahel korral (17. ja 20. minutil) Tallinna FC Infoneti ründaja Eduard Golovljov, kirjutas jalgpall.ee.

Pärast 0:3 kaotatud avapoolaega lõi Viljandi 58. minutil ühe värava tagasi, kui täpne oli Sander Kapper. Seejärel olid aga Eesti U21 ridades täpsed Herol Riiberg (64.) ja Svjatoslav Jakovlev (90.), kes vormistasid lõppseisuks 5:1.

Nüüd ootab Eestit ees Balti turniiri viimane kohtumine, kui reedel kell 18:00 võõrustatakse Vändra alevi staadionil Lätit.

Eesti U21 eilses kohtumises: Matvei Igonen (46. Aland), Michael Lilander (46. Butlers), Joosep Juha, Marco Lukka, Alger Džumadil, Tristan Koskor (46. Paavo), Tauno Tekko (46. Peetson), Sören Kaldma (46. Tauts), Kaspar Paur (46. Jakovlev), Herol Riiberg, Eduard Golovljov (46. Siim).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles