Rannavõrkpall vallutab nädalavahetusel Tartu

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannavõrkpall. Pilt on illustratiivne.
Rannavõrkpall. Pilt on illustratiivne. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Reedel, 3. juunil selguvad need paarid, kes asuvad Eestit esindama Pärnus toimuval tudengite rannavolle MM-il, nädalavahetusel stardib koduse tugevaima rannavolle sarja NIVEA Grand Prix uus hooaeg.

MM-i katsevõistlusest võtavad osa seitse nais- ja viis meespaari. Pärnus 13.-17. juulini vältavale MM-ile pääsevad Eestit esindama kaks edukaimat naisduot ja parim meespaar. Koha tiitlivõistlusel on juba taganud Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar.

Seitse naispaari paigutatakse kahte alagruppi, kust kummagi kaks paremat jätkavad mänge poolfinaalides. Alagruppide esimesed asetused määratakse eelmise aasta Eesti rannavõrkpalli karikasarja tulemuste alusel, ülejäänud paarid loositakse. Viis võistlustulle astuvat meespaari mängivad kõik omavahel korra läbi.

Mängud toimuvad Tartus EMÜ rannavõrkpalli väljakutel (Friedrich Reinhold Kreutzwaldi 1). Turniir saab hoo sisse reedel kell 11:00.

Laupäeval ja pühapäeval ootavad aga ees tulised lahingud Tartu raekoja platsis, kus toimub NIVEA Grand Prix hooaja esimene osavõistlus. Kokku on Eesti tugevaimas rannavolle sarjas viis etappi, võistlused kulmineeruvad augustis toimuvate Eesti meistrivõistlustega

Kõikide etappide kokkuvõtted jõuavad ka teleekraanile ja neid on võimalik nautida nii Kanal 2 kui Kanal 12 vahendusel. Saated on eetris etapile järgneval teisipäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles