Peatreener Cretu: Euroopa liigas keskendume rohkem tulemusele

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskendunud pilgud koondise viimases trennis enne ärasõitu Austriasse. Esiplaanil Renee Teppan, taustal peatreener Gheorghe Cretu, Oliver Venno ja Karli Allik.
Keskendunud pilgud koondise viimases trennis enne ärasõitu Austriasse. Esiplaanil Renee Teppan, taustal peatreener Gheorghe Cretu, Oliver Venno ja Karli Allik. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti võrkpalli rahvusmeeskond alustab homme Euroopa liiga esimest alagrupiturniiri Austrias. Viimased nädalad treeniti rahulikus Rakveres. Eesmärk on liiga võita ehk pääseda tulevaks aastaks Maailmaliigasse.

Erinevalt eelmisest aastast ei saa suvist tsüklit kaasa teha nurgaründaja Martti Juhkami, kes tahab välja ravida teda kaua piinanud käe vereringe probleemi. Uute tulijatena on kaasatud kaks Tallinna Selveri meest: 19-aastane nurgaründaja Karli Allik, liberona teeb esimest korda kaasa Denis Losnikov.

Kui eelmisel suvel sai juhendaja mänguaega jagada kõigile, siis sel aastal on mänguperiood lühem. «Koosseis on muutunud, pole rannavõrkpalli siirdunud Kusti Nõlvakut ja Mart Tiisaart, samuti Martti Juhkamit. Ja aega on vähe, sel aastal oleme rohkem tulemusele orienteeritud: et meeskond saaks hästi kokku mängida ja suudaks liiga ära võita,» sõnas peatreener Cretu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles