Debüütvärava löönud Liivak: saatsime Joeli väärikalt puhkusele

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palliga on Frank Liivak.
Palliga on Frank Liivak. Foto: Erik Prozes

19-aastane Frank Liivak sai oma viiendas koondisemängus kirja esimese värava, kui vormistas päris mängu viimasel sekundil Andorra vastu 2:0 võidu. 

«Eks see esimene värav on ikka kõige tähtsam. See oli kirjeldamatu tunne, kui pall võrku lendas,» rääkis Liivak pärast mängu. Vasakult äärelt tulnud karistuslöök leidis üles just 19-aastase ründaja, kes palli peaga ilusti nurka suunas. «Trennis oleme palju standardolukordi harjutanud ja mina tegin oma liikumise ära,» muljetas ta.

Liivak tuli avapoolaja lõpus mängu täna viimast korda koondisesärki kandnud Joel Lindpere asemele. «Joel oleks täna kindlasti väravat väärinud, ta oli väga aktiivne. Mul oli suur au just tema asemel väljakule tulla. Ta on suur mängija, kellele olen alati alt üles vaadanud,» rääkis Liivak. «Arvan, et 2:0 võiduga suutsime Joeli väärikalt puhkusele saata. Andorra jättis meile rünnakul vähe ruumi ja tegelikult oli raske mäng. Hea, et kaks tükki ära lõime.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles