Red Bull tegi Monacos juhtunu vältimiseks muudatusi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Formula One - Monaco Grand Prix - Monaco - 29/5/16. The safety car is followed by Red Bull Racing F1 driver Daniel Ricciardo leading the group after the start at the first curve of the first lap. REUTERS/Eric Gaillard
Formula One - Monaco Grand Prix - Monaco - 29/5/16. The safety car is followed by Red Bull Racing F1 driver Daniel Ricciardo leading the group after the start at the first curve of the first lap. REUTERS/Eric Gaillard Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS

Red Bulli vormel-1 tiim sai Monacos hakkama tõsise jamaga, kui kutsus Daniel Ricciardo liidripositsioonilt boksi, kuid mehhaanikutel polnud tema vormelile õigeid rehve võimalik alla panna, sest need jäid garaaži keeruliselt ligipääsetavasse kohta.

Red Bulli pealik Christian Horner võttis veelkord antud teemal sõna ning teatas, et juhtunut on korduvalt analüüsitud ning vajalikud muudatused on järgmisteks etappideks tehtud. «Sellistel intsidentidel ei ole ühte kindlat põhjust, miks see nii juhtus. Tegemist oli mitmete asjaolude kokkulangemisega,» rääkis Horner.

«Rehvid ei olnud garaažis valmis ning neile oli väga keeruline neile ligi pääseda. Tegemist oli ebameeldiva juhtumiga, kuid kellelegi näpuga me ei näita. Nagu ma pärast võistlust ütlesin: me võidame tiimina ning kaotame samuti tiimina.»

Horneri sõnul on järgmisteks etappideks vajalikud muutused ebameeldiva juhtumi vältimiseks tehtud. «Oleme edaspidi valmis ootamatusteks. Valmistume iga stsenaariumi jaoks. Kahjuks ei saa me aega tagasi keerata. Loodetavasti suudame Ricciardo Kanda GPks konkurentsivõimelise auto ettevalmistada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles