Tiger Woods jääb profispordist pikaks ajaks kõrvale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailma parim golfimängija Tiger Woods.
Maailma parim golfimängija Tiger Woods. Foto: AFP / Scanpix

Põlveoperatsiooni läbinud maailma tippgolfar ja kõige rikkam sportlane Tiger Woods ei pääse golfiväljakule enne jaanuari ning lõikusest täielikult taastumine on võimalik alles 18 kuu pärast ehk aastal 2010.

32-aastasel Woodsil opereeriti juunis põlvesidemeid ning väljakule pole ta saanud alates USA lahtiste meistrivõistluste võidust paar päeva enne operatsiooni.

Maailma esinumber loodab, et jaanuaris suudab ta vaikselt liigutama hakata. «Järgmise 18 kuu jooksul taastub jõud täielikult, nii et see on kaheaastane protsess. Ükskõik mida ma ka ei teeks, ei õnnestu mul paranemist kiirendada ning seetõttu saan vaikselt alustada alles jaanuaris,» sõnas Woods BBCle.

See oli Woodsile neljas kord, kui tema vasakut põlve opereeriti ning vahetult enne lõikust oli mees suurepärases hoos, võites järjest olulisi tiitlivõistlusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles