Dmitrijev: oleksin Krakowiga liitumisest huvitatud

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Dmitrijev Eesti jalgpallikoondise treeningul.
Aleksandr Dmitrijev Eesti jalgpallikoondise treeningul. Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Aleksandr Dmitrijev on viimastel päevadel viibinud testimisel Poola meeskonna Krakowi MKS Cracovia juures.

Kui Poola meedia teatel ei soovinud klubi Dmitrijevit ja mees saadeti koju, siis tegelikkuses viibib Dmitrijev endiselt meeskonna juures.

«Tegelikult olen siin ja olen kõikidel päevadel meeskonnaga koos trenni teinud. Arvan, et homme võiks midagi selgemaks saada,» täpsustas Dmitrijev. «Oleksin huvitatud siin oma karjääri jätkama.»

Krakowi klubi paikneb praegu Poola liigas kaheksa punktiga viimasel ehk 16. kohal. Eelviimasel kohal asuvast meeskonnast jäädakse maha üheksa silmaga.

Praeguseks on Poola liigas mängitud kõikidel 15 kohtumist ehk hooaeg on poole peal. Järgmise mängu pärast talvepuhkust peab Cracovia 26. veebruaril.

Viimati kuulus Dmitrijev Norra meeskonna Hönefossi ridadesse, kellega tal lõppes eelmisel aastal leping. Hönefossiga liitus Dmitrijev 2008. aastal Tallinna Levadiast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles