Jalgpalliilma šokeerija täiendas ridu maailmameistriga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ron-Robert Zieler tähistab 2014. aastal Saksamaa koondisega võidetud MM-tiitlit.
Ron-Robert Zieler tähistab 2014. aastal Saksamaa koondisega võidetud MM-tiitlit. Foto: SCANPIX

Tänavu üllatuslikult Inglismaa jalgpallimeistriks kroonitud Leicester City tegi käesoleva suve esimese ostu, täiendades meeskonda sakslasest väravavahi Ron-Robert Zieleriga.

27-aastane Zieler sõlmis Leicesteriga nelja-aastase lepingu. Viiel eelmisel hooajal mängis ta Saksamaa Bundesligas Hannoveri ridades, tehes seal selle aja jooksul algusest lõpuni kaasa kõik 170 liigamängu. Karjääri alustas Zieler aga just Inglismaal, kuuludes aastatel 2005-08 Manchester Unitedi noortemeeskonna ning kahel järgmisel hooajal põhimeeskonna ridadesse.

Mänguaega ta Unitedi eest siiski ei saanud, käies hooajal 2008-09 laenul tugevuselt kolmandas liigas Northampton Townis, kus tema saldoks jäi kaks mängu. Saksamaa koondist on Zieler esindanud kuus korda, kuuludes ka 2014. aastal maailmameistriks kroonitud meeste hulka. Ühtegi mängu ta MM-finaalturniiril siiski kirja ei saanud.

Leicesteris hakkab Zieler mänguaja pärast võitlema senise esiväravavahi Kasper Schmeicheliga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles