Pehrssoni Vassiljevi mängimisest Portugalis: tal on homme otsustav treening

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev.
Konstantin Vassiljev. Foto: Eero Vabamägi

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson lausus, et kergel lõikusel käinud ning Eesti koondise kohtumistest Leedu ja Andorraga kõrvale jäänud Konstantin Vassiljevi kaasamine Portugali-mänguks selgub eeldatavasti homme, kui ülejäänud koondislased võõrustavad Balti turniiri teises mängus Lätit.

«Kui teistel on homme mäng, siis Vassiljevil on otsustav treening. Kui ta seal end hästi tunneb ning me tema seisundit heaks hindame, siis võib ta esmaspäeval meiega Portugali sõita,» vahendab Soccernet.ee Pehrssoni sõnu mängueelsel pressikonverentsil.

Et võita Balti turniir, peab Eesti homme Lätist vähemalt kolme väravaga jagu saama. «Arvan, et on tark sihtida kõigepealt võitu,» sõnas Pehrsson. «Huvitav saab olema siis, kui me esimese värava lööme. Loodame, et Läti siis avaneb – vastasel juhul on nad kaitses väga kompaktsed.»

Eesti-Läti kohtumine algab homme Lillekülas kell 19.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles