Eesti sulgpallurid jõudsid Lätis peetud Euroopa karikaetapil veerandfinaali

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristin Kuuba ja Helina Rüütel.
Kristin Kuuba ja Helina Rüütel. Foto: Erakogu

Lätis Jelgavas Euroopa Karikaetapil jõudsid Eesti sulgpallurid veerandfinaali kõigis kolmes paarismängu liigis.

Naiste paarismängus said võistlustabelisse esimese asetuse Kristin Kuuba ja Helina Rüütel, kes asuvad maailma edetabelis 85. kohal. Esimene asetus tagas otsepääsu teise ringi, kus tulid vastasteks Inglismaa ja Belgia paar Lydia Jane Powell ja Flore Vandenhoucke. Esimese geimi Kuuba ja Rüütel kaotasid, kuid võitsid mängu kolmes geimis 14-21, 21-17, 21-10.

Veerandfinaalis ootab mäng Venemaa paari Ksenia Evgenova ja Maria Shegurova vastu. Võiduga Norra paari Helene Sogaard ja Natalie Syvertsen üle said veerandfinaali ka Kätlin Lattik ja Hannaliina Piho.

Ka meeste paarismängus said eestlased võistlusteks parima asetuse. Maailma edetabelis 143. kohal asetsevad Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner võitsid Prantsusmaa parimate juunioride hulka kuuluvat Arnaud Merkle ja Thom Gicqueli 21-19, 16-21, 21-14. Nende veerandfinaali vastased on Mykola Martinenko ja Sergei Don Ukrainast.

Segpaarismängus tagasid koha veerandfinaalis selle aasta Eesti meistrid Helina Rüütel ja Raul Käsner, alistades Leedu esinumbrid segapaarismängus Vytaute Fomkinaite ja Povilas Bartusise 21-18, 21-19. Veerandfinaali jõudsid ka Mari Ann Karjus ja Ants Mängel, kes võitsid Mihkel Laanest ja Kätlin Lattikut.

Üksikmängus võistlustel kolmanda asetuse saanud Getter Saar pidi esimeses ringis tunnistama venelanna Ksenja Jevgenova paremust 16-21, 15-21.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles