Eesti võidule vedanud Venno: servivigadega tegin isikliku rekordi, muidu tip-top mäng

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallikoondis kohtub Euroopa liigas Valgevenega.
Võrkpallikoondis kohtub Euroopa liigas Valgevenega. Foto: Mariel Gregor

Eesti võrkpallikoondis alistas täna õhtul Euroopa liiga avamängus Valgevene 3:1. diagonaalründaja Oliver Venno tegu hea esituse, tuues 24 punkti ja jäi 15ga plussi. Vaata statistikat!

Kui viimasel klubihooajal Türgis Venno mänguaega palju ei saanud, siis täna sai mees kirja täismängu. «Servivigadega tegin vist küll isikliku rekordi, muidu tip-top mäng,» ütles ta pärast kohtumist. Eesti tegi servil kokku 20 viga, neist 9 läks Venno arvele.

«Täitsa tore oli jälle mängida. Servil eksisime kõik palju, mina muidugi eriti. Alguse asi, aga mida geim edasi, seda paremaks me läksime,» sõnas ta.

Meeskonda 10 punktiga aidanud Keith Pupart ütles, et Eesti peaks Valgevenest kindlamalt jagu saama. «Suurt ebakindlust ei olnud, aga vahepeal puterdasime liiga palju ja ka servil eksisime liialt,» sõnas nurgaründaja. «Ei teagi, kas see jäi väheste kontrollmängude taha..samas on mei samad mehed platsi, kes eelmistel aastatel. Usun, et võiksime neist kindlamalt jagu saada,» lisas Pupart.

Homme kell 18.45 kohtub eesti alagrupi autsaideri Luksemburgiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles