Eesti purjelaudurid kerkisid Leedus poodiumile

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janis Preiss.
Janis Preiss. Foto: Peeter Jõers

Mai lõpus peeti Leedus Balti karikasarja esimene etapp. Etapp on oluline eelkõige Formula purjelaua klassile, kus jagatakse maailma edetabeli punkte ning Formula Kite klassile, kus jagatakse IKA edetabeli punkte. Eesti sportlased osalesid etapil purjelaua Formula, RS:X, Techno ja Formula Kite klassis.

Purjelaua formula klassis võitis etapi tituleeritud lätlane Janis Preiss. Teise koha saavutas John Kaju (Saaremaa surfiklubi) ja kolmanda koha sai Karl-Erik Saarm (Team Extreme), kes oli ühtlasi parim ka noorte(U20) vanusearvestuses. Noorte(U20) teise koha saavutas Tristen Erik Kivi (Saaremaa surfiklubi) lätlase Krišjanis Djirnieks ees, kirjutas Purjeliidu koduleht.

Purjelaua olümpiaklassis RS:X võitis esikoha Rainer Kasekivi leedukate Karolis Žakšauskas ja Justinas Dievaitis ees. Purjelaua Techno 293 (U17) klassis võitis etapi Rokas Didrikas Leedust. Teise koha saavutas Namejs Dreimanis Lätist ja kolmas oli Mindaugas Lukšys Leedust. Neljandaks tuli eestlane Gregor Schneider Tallinna Purjelauakoolist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles