Erki Pütsep täitis Lähte rattamaratonil kaks suurt unistust

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rohkete tõusumeetrite ja metsasinglitega Lähte TÜ Kliinikumi Lastefondi rattamaratoni võitis Erki Pütsep Ivo Suure ja Silver Schultzi ees.

Sellel hooajal treenimise uuesti tõsisemalt ette võtnud 40-aastane Erki Pütsep tähistas tänase võiduga kahte hooajaks seatud unistuse täitumist – võita maraton üldarvestuses ja kanda liidrisärki. Seoses pühapäeval Siguldas toimuvate Euroopa meistrivõistlustega jäid tänasest etapist kõrvale kaks suurfavoriiti, kaks Peetrit Raplamaalt – valitsev Eesti meister Tarvis ja Läti profiklubi ridades pedaalib Pruus.

Sellest hoolimata oli Hawaii Express Estonian Cup Lähte etapil stardijoonel igati esinduslik koosseis – lisaks Erki Pütsepale eelmise hooaja üldvõitja Caspar Austa ja äsja Girol etapi võitnud Rein Taaramäe.

Teravamat minekut näitas Lähte maratonil Pütsep, kes lisaks üldvõidule teenis välja ka austava võimaluse startida järgmisel etapil liidrisärgis. Teine koht Suurele ning kolmas Schultzile. Neljandana veeres üle lõpujoone Caspar Austa ning esikuuiku viimased kohad kuulusid Raido Saarele ja Henno Puule. Rein Taaramäe rahuldus täna tugeva treeningu ja seitsmenda kohaga. Võistkondlikult võitis tänase sõidu Redbike-Actual rattatiim, naistest Sparta Proshop.

Vaata Lähte rattamaratoni erisaadet:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles