Klavan: suutsime mängu kontrollida, kahjuks ei löönud ära

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Ragnar Klavan.
Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Ragnar Klavan. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan tunnistas pärast Lätiga tehtud 0:0 viiki, et eestlastel tuli mäng hästi välja, kuid kahjuks jäi värav löömata.

«Täitsa mõnus oli mängida. Kahjuks ei löönud me väravat ära,» tunnistas Klavan kohtumise järel. «Läti tuli küll kaitsvamalt mängima, kuid suurema osa ajast suutsime mängu hoida enda kontrolli all.»

«Väravate löömine pole kerge. Positiivne on see, et jõuame situatsioonideni. Mingi hetk peavad pallid hakkama ka sisse minema,» tõdes Klavan.

Ka ründaja Henri Anier leidis, et mingi hetk peab olema õnn rohkem ka eestlaste poolel. «Suutsime olukordi tekitada. Küll hakkavad ka väravad tulema,» lisas Anier.

Anieri kõrval ründeraskust kandnud Rauno Sappinen kahetses samuti, et domineerimist ei õnnestunud väravaks vormistada. «Tekitasime palju võimalusi. Oleksime pidanud i-le täpi ka panema,» sõnas Sappinen. «Plaan oli kiirelt lüüa värav. Tekitasimegi palju häid momente. Kuna lõpuks jäi seis 0:0, siis ründajana ei saa tulemusega rahule jääda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles