Pehrsson: avapoolaeg oli minu aja parim

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti (sinises) ja Läti. Magnus Pehrsson.
Eesti (sinises) ja Läti. Magnus Pehrsson. Foto: Eero Vabamägi

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson tunnistas Lätiga tehtud 0:0 viigi järel, et tegemist oli eestlaste poolt väga hea esitusega.

«Olen mänguga rahul,» tunnistas heatujuline Pehrsson matši järel ning oli eriti rahul just avapoolajaga. «See oli parim, mis minu 2,5 aasta peatreeneriks oldud aja jooksul näidatud.»

Rootslane avaldas sarnaselt mängijatele kahetsust, et mängulist survet ei õnnestunud väravaks vormistada. «Väravaga oleks võinud kohtumine muutuda meie poolt vaadates väga heaks mänguks,» lisas ta ning märkis, et kaheksa loodud väravavõimalust on hea näitaja.

Pehrssoni sõnul on raske asju veelgi paremaks muuta ja tuleb loota, et ründajad hakkavad koduklubides rohkem väravaid lööma ja muutuvad seeläbi enesekindlamateks. Lisaks avaldas peatreener, et viimasest kolmest kohtumisest kõrvale jäänud Konstantin Vassiljev tegi täna trennis häid liigutusi ja võib seega liituda Portugali lendava koondisega.

Kohtumise järel sai peatreenerilt kiita FC Infoneti mängumees Dmitri Kruglov, kes on viimases kolmes matšis teeninud korralikult mänguaega ning seda ka igatpidi õigustanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles