Video: võimas Warriors ei jätnud Clevelandile mingit võimalust

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Draymond Greeni (23) ja LeBron Jamesi (23) väga erinevad emotsioonid
Draymond Greeni (23) ja LeBron Jamesi (23) väga erinevad emotsioonid Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA teine finaalmäng tiitlikaitsja Golden State Warriorsi ja Cleveland Cavaliersi vahel kujunes ühepoolseks ja Warriors läks 110:77 võiduga seeriat 2:0 juhtima.

Avaveerandil püsis Cleveland veel mängus, kuid poolajaks sai Warriors sisse juba kaheksapunktise edu. Kolmanda veerandi võitis Golden State omakorda 30:18 ja sisuliselt oli mäng sellega tehtud. Draymond Green viskas võitjate parimana 28 punkti, Stephen Curry arvele jäi 18 silma. Clevelandi resultatiivseim oli 19 punkti visanud LeBron James.

«Nad lihtsalt tegid meile tuule alla,» ütles James pärast mängu. «Nad olid meist igas mänguelemendis paremad.» Warriorsi treener Steve Kerr oli tulemuses veidi üllatunud: «Selliseid asju juhtub NBAs. Vahel lähevad visked sisse, vahel mitte. Kindlasti olen ma üllatunud, et võitsime nii kindlalt.»

Finaalseeria kolmas mäng toimub ööl vastu neljapäeva Clevelandis. «Teame, et seal võib kogu finaalseeria muutuda,» lisas Kerr.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles