Valgevene koondislasest endine TTÜ leegionär kiidab Eesti materjali ja mängutarkust

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ särki kandev Kirill Krasnevski ründamas.
TTÜ särki kandev Kirill Krasnevski ründamas. Foto: Renārs Buivids

Eestiga Euroopa liigas ühes alagrupis oleva Valgevene võrkpallikoondise ridadesse kuuluv nurgaründaja Kirill Krasnevski mängis üle-eelmisel hooajal Eestis TTÜ meeskonnas. Lõppenud aastal sai ta Austrias Aich-Dobi ridades hõbeda ja karjääri jätkab ta Kataris.

Krasnevski sõnul on Eesti oma alagrupis kindel soosik, sest teistel sellist kvaliteeti vastu panna pole. «Meie treener rõhutas nii turniiri eel kui ka enne kohtumist Austriaga, et Austria on klassi võrra nõrgem kui Eesti. Eestil on korralik serv, mehed on pikad ja tugevad. Selles grupis pole teistel meeskondadel sellist materjali ja taset, olete kindel soosik,» ütles Krasnevski.

«Eesti on meistki üle, selles pole küsimustki. Teil on kogenud mängijad, kes teavad, millal kuhu liikuda, kuhu blokk ehitada ja kelle peale servida otsustaval hetkel,» kiitis ta eestlasi.

Eestit ja TTÜ meeskonda meenutab valgevenelane hea sõnaga. Siiani suhtleb ta ka mõnede TTÜ mängijatega. «Räägin aeg-ajalt Madis Pärteliga, samuti Kusti Nõlvakuga, kes nüüd üritab rannavolles läbi lüüa ja Siim Ennemuistiga. TTÜ oli nagu suur tore perekond ja ma ei unusta kunagi aega, mis seal veetsin,» lisas Krasnevski.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles