Järelvaadatav: Eesti kaks parimat rannavollepaari selgitasid Riosse pürgijad

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kontinentaalkarika Eesti eelvooru kohtumise Karl Jaani - Kristo Kollo ja Kusti Nõlvak - Mart Tiisaare vahel võitis esimene paar, kes olid vastastest paremad kahes geimis 21:13 ja 21:19. Tippude heitlust ja sellele eelnenud kuulsuste show-matši kandis üle Postimees.ee.

Enne mängu: Otseülekanne Postimehes algab kell 19.00, kui Credit24 Arena Tallinna rannavollekeskuses toimub Suvevolle hooaja ametlik avamine. Pärast ürituse ametlikku osa peetakse maha meeleolukas show-mäng, kus osalevad Eesti tuntud näod ning Selveri võrkpalliklubi noored talendid.

Kaasa teevad Kristel Aaslaid, Teele Viira, Liisu Lass, Mariel Gregor, Tõnis Niinemets, Hendrik Toompere jr, Kristjan Kasearu ja Peep Pahv. Väljakul toimuvat kommenteerib Kalev Kruus, muusikat mängib Dj Tom Lilienthal. Kell 20.00 toob Postimees vaatajateni peaväljakul toimuva kontinentaalkarika Eesti eelvooru kohtumise Kristo Kollo-Karl Jaani vs Kusti Nõlvak-Mart Tiisaar. Võitja saab osaleda ka Rio olümpiamängude kvalifikatsiooniturniiril.

Oma kuuendat hooaega alustava Rahvaliiga Suvevolle etapid toimuvad seitsmel järjestikusel teisipäeval algusega kell 18.00 samaaegselt kaheksateistkümnes Eestimaa kohas: Tallinnas Pirital, Tallinnas Credit24 Arenal, Tartu Rannavollekeskuses, Pärnus, Paides, Rakveres, Võrus, Põlvas, Otepääl, Tõrvas, Viljandis, Kuressaares, Kärdlas, Taeblas, Jõhvis, Kohilas, Kloogarannas ja Põltsamaal. Osalema on oodatud kõik soovijad, kel on vanust vähemalt 14 eluaastat. Kokku toimub seitse etappi, hooaja viimane mäng on 19. juulil 2016.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles