Leicesteri ründaja: kui Vardy suudaks Arsenaliga tiitli võita, tõuseksid tema aktsiad veelgi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leicester City mängijad Shinji Okazaki ja Jamie Vardy (esiplaanil).
Leicester City mängijad Shinji Okazaki ja Jamie Vardy (esiplaanil). Foto: Rui Vieira/AP

Leicester City ründaja Shinji Okazaki rääkis oma tiimikaaslasest Jamie Vardyst, sõnades, et kui mees peakski Arsenaliga liituma ning nendega tiitli võitma, tõuseksid tema aktsiad veelgi.

Inglismaa meedia kohaselt peaks täna Jamie Vardy teatama oma otsusest siirduda Arsenali. Okazaki hinnangul saaks mees seal suurepäraselt hakkama. «Ta suudab Arsenali mängustiili omandada. Ta on väga plahvatuslik mängija ning usun, et ta sobib ka palli valdavasse meeskonda. Arsenali mängijad märkaksid tema omadusi kiirelt ning oskaksid neid ära kasutada,» sõnas Okazaki.

Jaapanlane ei jätnud võimalust ka nalja teha. «Raske on öelda, mida ma Vardy positsioonil olles teeksin. Arsenal ei ole liigat pikka aega võitnud ning nüüd, kui Vardy on meiega valitsev Inglismaa meister, siis tõuseksid tema aktsiad Arsenaliga liigat võites rohkem, kui meiega seda kaitstes.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles